hye semua reader yang menyinggah kat blog ejat..terima kasih coz sudi singgah blog yang tak berapa nak lawa..hehehe..jangan lupew follow ejat k..thanks again..:)

Wednesday, January 5, 2011

nothing interesting but......

ari nie merupakan ari ke-3 aq bersekolah..walaupown dah ari ke-3 aq sekolah..tapi aq still rasa bosan sangat...xde apew yang buat aq rasa bahagia kat sekolah..nie yang wat aq betul2 nak cepat2 abis SPM...huhuhu..dalam masa 3 ari jew aq dah di-MARK......xpasal2 muka aq yang comey nie kena ngan tuttt...aq malas nak mention aq sakit aty pada sapew..tapi nie xde kena mengena dengan student sekolah aq..nie mengenai staff sekolah..sakit aty kan..aq rasa kesalahan aq tu x lah besar mana sampai dye nak cakap kat orang...huhuhu..xpayah lah nak berlagak sangat..spew jew dye tu..huhu..xpew2..demi mencari ilmu aq hadapi jugak sepanjang tahun..walaupown hati aq sebenarnye x rela nak stay lama kat sekolah..ikut kan aty aq n otak aq yang sewel nie...nak jew aq stop study..tapi demi parentz yang tercinta..aq tahan....xpew2..ari nie ari ko..esok ari aq..huhu..


bukan tue jew yang aq nak story..aq jugak nak kongsi pengalaman aq menduduki ujian sebagai pelajar form 5...aq rasa matured sikit lah masa face exam the whole 3 day..pape pown..geram n sakit aty aq masih belum hilang sampai dye buat baik kat aq..aq taw aq sape n aq rasa aq pown salah jugak..tapi x boleh kew dye cakap baik-baik..yang siap nak cakapkat orang 2 kenapa???ok lah..FINE..kalau dye nak MARK aq sampai akhir taon pown x pew..tapi jangan sekali-kali buat aq menyampah walaupown sebenarnye aq dah mula menyampah..that person was soooo DAMN!!!!!arggghhhh!!!!hummm.... 

 p/s : kalau sapew yang read nie taw spew yang aq maksud kan..harap faham k....:(

terima kaseh..baca lagi ea lepas nie :)

2 comments:

Phat Lee said...

errr...rilek2.rasee macam gua yang kena marah pulak.heheh

ejat_laranista said...

paht lee : ngah than rlez lah nie..menyirap tol..ikutkn aty nak jew kte dye b****...tp x smpai aty taw..hehehe