hye semua reader yang menyinggah kat blog ejat..terima kasih coz sudi singgah blog yang tak berapa nak lawa..hehehe..jangan lupew follow ejat k..thanks again..:)

Wednesday, January 12, 2011

sibuk mengalahkan menteri...

hahahah..nak gelak pulak bace aq nye tajuk post..cam apew ea..ayat yang agak menyirap pada aq..n maybe orang pown kate aq sewel coz saje jew nak publisiti konon busy macam menteri..hahaha..ala,apew salahnye sesekali berangan busy cam menteri..mana taw 1 hari nanti aq betul2 jadi menteri..hah!!!nanti korang jugak yang tetibe ngaku aq member..hahahha...perasaan sudah..huahuahuahua....

hari nie aq rasa diri aq agak sibuk lah..hari nie agaknye hari memberi keje rumah oleh semue guru kepada pelajarnye...hahaha..mana taknye..sume teacher yang enter class aq mesti adew bawak homework yang nampak macam sikit pada dasarnye..tapi bile dah diselam!!!!banyaknye tuhan saje yang tahu..hari nie aq betul2 rasa macam belajar coz xde satu masa pown aq berkesempatan nak gossip or pape ngan geng2 aq..cukop time jew teacher masuk..meja belum sempat nak clear teacher dah masuk..penat giler..banyak nota nak kena amik supaya xde homework yang tercicir..aq terpakse buat macam tue coz kalau tak aq confirm akan lupa homework n jadi macam sebelum nie homework x hantar..or last minit baru hantar..x kalut nanti aq..bukan kalut keje x siap..tapi kalut nak menanti bebelan dari teacher2 yang hobi diorang m'bebel bile homework x siap..2 belum hukuman yang agak memenat kan orang menyirapkan darah.....

1st homework yang paling x boleh nak tahan banyaknye is homework mate mod...perh!!!oleh sebab dak class aq rajin sangat study,terpakse lah kitorang buat pembetulan..aq x rasa 2 pembetulan..aq rasa dah macam salin sume soalan dalam paper ujian diagnostik 2....mana xnyee...dah hampir 50% x jawab..hah,amik kau!!!buat sume..naseb bek Miss R tu ok..kalau tak memang xde hati aq nak buat..n rela diri di maki depan geng lain...hehehehe....lepas mate pulak Mr.J pulak masuk...naseb bek dye bagi keje sikit jew..sikit2 pown terpakse lah aq bukak KAMUS DEWAN yang tebal nak mati 2 semata2 nak buat homework dye...esok plak adew class dye n confirm kne submit...DAMN!!!huhuhuhu...lepas 2 Sir.Z pulak masuk..tugasan paling senang is bace novel inggeris 2..perh banyak seyh...dye suroh buat journal lah..essay lah..banyak giler..yang journal 2 aq rasa macam copy paste apew yang aq tulis nie masuk dalam buku n translate in english..nek pecah otak aq nak translete bahase 2...hampeh journal aq..last2 citer jew apew aq rasa dalam class tadi..hahahha...(sori sir kalau words saya buat sir nak gelak)....hahahah

tapi bukan tue jew tugas aq as student..oleh sebab aq nie berangan nak nama aq adew kat carta organisasi class...member pown lntik aq jadi bendahari..1 keje pulak aq kena type sume name student dlm class aq tue..n 1 keje pulak nak kena kutip duit....catat duit keluar masuk..perh!!!!penat seyh...nak wat camne..sendiri berangan sendiri tanggung arh..hahahhaha

2 jew yang aq dapat kongsi yang korang coz aq pown dah penat sampai dah xtaw nak tulis apew ag...dalam mase 1 hari macam2 kena buat nek pening pale aq nak buat mana satu coz sumenye nak immidiately...hampeh betul teachers aq nie...sabar jew lah....


nie lah mukew aq bilew sume keje kena rushing coz nak hantar on the time..memang aq rasa penat n teruk giler...hopefully kejap jew lah n maybe nie coz aq still new....biase lah..dah selalu sangat tengok orang busy..sekarang kena batang hidung sendiri..padan mukew aq..hahahahha


terima kaseh..baca lagi ea lepas nie :)

No comments: