hye semua reader yang menyinggah kat blog ejat..terima kasih coz sudi singgah blog yang tak berapa nak lawa..hehehe..jangan lupew follow ejat k..thanks again..:)

Thursday, February 17, 2011

BETUL KEW????hahaha

hahahahhaa..belum tulis pape aq dah rasa macam nak gelak tahap ghaban..aq pown xtaw apew lah yang dh wat aq rasa nak elak jew..ahhahaha..rasa cam sengal pown adew taw..xpenah seumur hidup aq rasa macam nie..bez pown adew jugak..ish,mcm2 rasa lah aq rasa..heheehhehheehehe...mesti sume reader dh tertanya2 apsal lah aq nie gelak jew kan..????

nie sume adelah berkat aq tidur petang kot..setelah sebulan masuk 2 bulan aq x tidur petang..soo hari nie disebabkan penat tahap cipan punye..aq wat decision untuk tidur petang even homework banyak giler..penat sangat2 macam aq jadi cikgu pulak..hahahha...tapi 2 bukan lah sebab kenapa aq nak gelak jew..ekoran dari tidur petang 2..aq pown dapat lah mimpi..(gler ea..tido petang pown ley mimpi..haha)..mimpi nie xpenah aq rasa b4 this..selalunye mimpi ni datang malam..tapi kali nie petang pulak..hahaha..aq sebenarnye dah mimpi SI PENGARANG JANTUNG..yang nak buat aq gelak sekali..dalam mimpi 2...aq ley jadi macam pelakon citer musikal plak..siap nyanyi2 sebab touching nagn dia..hahahhaha...dalam mimpi 2 jugak aq rasa maam princess..perh!!!ley buat movie nie...hahahhahaa..pelik ea..dalam mimpi 2 aq jadi princess paling comey sgt2..tapi sayangnye aq nie cepat tacing..hahaha..sume orang dalam mimpi 2 sukew kat aq tapi aq juz nampak SI PENGARANG JANTUNG jew..hahahahhaha..

dalam mimpi 2 jugak lah aq dah peluk teddy bear terbesar didunia..agaknyee lah..aq pown xtaw..dah nama pown mimpi..haha..oleh sebab aq nie proncess n aq tacing dengan abg sayang...aq x benarkan sapew2 pown jumpew aq..pengawal aq nak taw sapew?????STARWARS!!!!hahahahha,,lawak seyh..tukang lap air mata pown adew...(igtkan air mata rupenye air liur..)hahaha...last2 sekali abg sayang jadi aqnye tukang bersi bilik..2 kononnyee hukuman pada siapa yang wat princess comey(aq) nangis..hahahahhaha..lawak seyh...

soo bilew dah sedar jew dari mimpi tue aq ley pulak sengih sorang2..2 lah berkat tidow petang walaupown dah dilarang keras oleh my mom..hahahha..betul kata orang x bek tidow petang..bangon jew sewel..hahahhahah...tapi bez gak ea...

ney lah aq..selaku PRINCESS yang COMEY tu..hahaha

nie lah pengawal yang jaga depan bilik 2..STARWARS..haha

nie lah tukang bersih bilik...SI PENGARANG JANTUNG..cowie..hehehehe



terima kaseh..baca lagi ea lepas nie :)

2 comments:

Nasuha Salleh said...

nikmatnye dapat mmpi jd puteri...
kalo cmtu..nk try tido petg gk r..
hehehe =p

ejat_laranista said...

hahahaha..try lah..tapi hati2 coz tgk sewel jew..bez gler taw..hahahaha..=D