hye semua reader yang menyinggah kat blog ejat..terima kasih coz sudi singgah blog yang tak berapa nak lawa..hehehe..jangan lupew follow ejat k..thanks again..:)

Wednesday, April 6, 2011

Di Ceroboh???

hisshh..bce tjuk entry pown dah macam suspend jew kan..tp memang suspend pown..hihihi..sebenarnyee xlah suspen mne pown..cme aq rse privte aq dah adew orang ceroboh..humm..agaknyee spew lah yang dah jadi hacker terhormat 2 kan..humm..privte yang aq cakapkan nie is my fb..fb aq dah adew orang bukak lah aq rse..n aq rse dah adew orang cbe menceroboh hal peribadi aq..humm..aq dah try tnye kat bestie aq sme adew dye adew bukak x tp dye kte xde coz klo dye bkak pown dye xkn bukak yang prvite..nie yang jadi pelik nie..humm...spew lah yang dah cbe korek rahsia aq nie ea..humm..nie yang aq rse pelik bin ajaib coz yangtaw password fb aq only bestie aq jew..2 pown coz dlu dye xde fb..2 jew lah..len orang cnfirm xtaw..humm..oleh hal yang demikian aq pown dah amik keputusan untuk menyelamatkan fb aq dri twoz dibuka oleh insan2 yang x bertauliah..hikhikhik..macam diri nie bertauliah lah sgt..hihihi...tp ok lah dr ceroboh hak peribadi orang kan..huumm..salah satu cre yang aq dh buat is tukar fb password..n now nobody know about my fb account password..juz aq jew..bestie aq pown aq x bgtaw..hihihih...beznyee..hopefully lepas nie xde lah penceroboh misteri bukak fb aq..apew jew adew kat fb aq smpai sanggup dye bukak secare ceroboh???humm..kepada insan a.k.a spew yang dah buat macam 2..hopefully jgn lah buat lagi..hihihihi..thanx soo much..:)

memang loser spew yang dah bukak fb aq tanpa kebenaran aq..humm..WTF !!! :P

terima kaseh..baca lagi ea lepas nie :)

No comments: