hye semua reader yang menyinggah kat blog ejat..terima kasih coz sudi singgah blog yang tak berapa nak lawa..hehehe..jangan lupew follow ejat k..thanks again..:)

Friday, September 23, 2011

pegal seyh badan !!!

hye reader !!! hari buat kesekian kalinye aq mengarut pada malam buta..tak de lah mengarut mana pown..juz nak luahkan rasa badan aq nie jewp...mesti semua reader tak paham means of word yang kat tajuk entry nie kan..pegal = sakit...nie sebenarnyee perkataan jawa..yelah dah darah aq nie adew jawa+siam skit+minang sikit..so word yang kuar dari mulut aq pown pelik-pelik lah..hehehe..hope reader boleh menerimanyee dengan seadanye..hahaha..ayat aq ea..macam nak suruh dipinang jewp..dah2..aq tak nak mngebang lebih lagi..

berbalik pada tajuk entry hari nie rasa sangat penat sebab my sis adew wat makan-makan a.k.a jamuan raya sikit untuk member-member pejabat dye..yelah orang adew member pejabat..lagi-lagi dye sorang jew trainee perempuan lagi lah kena buat kan...sambil-sambil tu my mom selitkan beberapa orang staff n member-member sekolah dye..soo dari balik sekolah tadi sampai lah sekarang aq x berhenti buat keje..arggghhhh !!!! tu yang pegal(sakit) badan aq nie...pape pown ok lah...tahun nie jewp aq boleh tolong-tolong mak aq..tahun depan dah sibuk dengan aktiviti sendiri..hehehe...


terima kaseh..baca lagi ea lepas nie :)

No comments: