hye semua reader yang menyinggah kat blog ejat..terima kasih coz sudi singgah blog yang tak berapa nak lawa..hehehe..jangan lupew follow ejat k..thanks again..:)

Thursday, March 3, 2011

New buddies ??????

skew sangat nak tulis entry nie..sebab kali nie aq nak tulis psal someone yang agak baru jugak lah aq kenal..baru kew???ntah lah..xtaw nak kate baru kew lame..coz sebenarnye aq dah kenal name dye lame dah..name jew..aq kenal pown coz dye nie dulu awex geng aq..soo aq kenal lah..nama dye nie aq sukew sangat coz nama dye macam SULTANAH JOHOR..kalau sapew2 reader yang org johor or asal johor mesti taw..budak kecik nie junior aq kat skolah..aq selalu nampak dye tapi sejak akhir2 nie baru lah kitorang jadi cam geng kat fb..selalu jugak aq wall-to-wall dengan dak kecik nie..bez giler taw..bley lah release borink kn..macam2 kitorang kutuk2 sesama sendiri..bawah nie lah pic dye..


nie lah dye budak kecik yang sewel sikit 2..but happening...
her name is ZARITH SOFIA..love to know more about u gurl !!!  :)


tapi bukan dye jew yang dah buat aq rasa bez sgt..nie sorang lagi dak kecik..nie kecik sikit dari si zarith nie..tapi diorg nie lebih kurang jew klo reader tgk secara depan2..dah macam sebaya jew..padahal budak nie kecik lagi sikit..hehehe..

nie lah kaum kerabat si zarith tue..dak kecik nie name dye YASMIN SURAYA..hehehe..
dye nie pown sme sewel jew cm zarith ..hikhikhik..:D




terima kaseh..baca lagi ea lepas nie :)

4 comments:

sofia said said...

haha. thnaks yeahh sayang buat entry pasal kita :)

ejat_laranista said...

hehe..wlcome sis..wlcome to my life..ily.:)

yasmin suraya said...

wah ,izzaty buat post pasal yasmin lah .terharunya .hee .thanks yeahh .loveyou <3

ejat_laranista said...

hehehe..wlcome too sis..terharu kew??kahkahkah..loveyoutoo..<3 <3